Sodejuud is mijn zakelijke naam, maar in het echt heet ik Judith (31).
Het is tijd om te doen waar ik goed in ben en waar ik gelukkig van wordt.
Als klein meisje was ik al druk bezig met het veranderen van mijn slaapkamer, alles kreeg een nieuwe plek.

Ik ging met mijn ouders naar een ander woning verhuizen en mocht daar mijn eigen kamer inrichten, schilderen en behangen, kastjes opknappen super cool. Dat was eigenlijk mijn allereerste “opdracht”.​

Ik zou het gekozen behangetje nu natuurlijk niet zo snel meer kiezen.

Daarna de opleiding etaleren, decoreren en productpresentatie gaan volgen bij het Nimeto in Utrecht. Deze opleiding heb ik volledig afgerond en ben daarna gaan werken in de detailhandel als etaleur en visual merchandiser.

Mode vind ik leuk maar mijn hart gaat uit naar interieur, hiervan kan ik dromen en als er ideeën in mijn hoofd zitten dan verschijnt die grote glimlach op mijn gezicht.

Mijn vriend en ik wonen in een schattige woning, die wij zelf gestript en opgeknapt hebben.

Mijn vriend heeft wel een paar keer moeten slikken, want wel maandelijks hadden de muren een andere kleur of behangetje en was er een andere inrichting.

Vrienden en familie hadden door dat ik hiervan zo gelukkig van werd.Zij hadden zelf niet die kwaliteiten en inzicht en werd ik gevraagd. Hele metamorfoses in hun woningen gedaan. Kreeg regelmatig te horen dat ik ze een thuis hadden gegeven, wat hun zelf niet gelukt was.

Na al die goede reacties heb ik de knoop door gehakt en ga voor mij zelf beginnen.Ik hoop mensen blij te maken met mijn creaties, eigen stijl en advies.​